domov :: Vizija

Vizija in poslanstvo podjetja

Vizija podjetja je postati najbolj zanesljiva in hkrati okolju prijazna družba na področju industrijskega lepljenja ter ponovnega pregleda tlačnih posod, prepoznavna v Evropski uniji in širše.

Strategija podjetja

Maksimalna kakovost izdelkov, usposobljen kader, inovativnost in razvoj ob uporabi okolju prijaznih materialov in postopkov.

Tržišče

Tržišče podjetja je trenutno orientirano na države EU in Švico.

Certifikati

Podjetje S.H.Welz je certificirano za ponovni pregled premičnih tlačnih posod. Certifikat je pridobljen od  družbe DEKRA Industrial GmbH.  Audit  se v podjetju izvaja  vsakih 9 mesecev.

Podjetje S.H.Welz je certificirano za industrijsko lepljenje. Certifikat je pridobljen od družbe TÜV Management Service GmbH.


S.H.Welz
proizvodno podjetje d.o.o.

Mariborska cesta 56
SI-2352 Selnica ob Dravi

Kontakt:
Tel.: +386 (0)2 674-04-40
Fax.: +386 (0)2 674-04-41

Email: [email protected]


PREGLED TLAČNIH POSOD

Ponovni pregled in obnova premičnih CO2 tlačnih posod do volumna 1 liter poteka po evropskih predpisanih normah. S pregledom se preveri ustreznost tlačnih posod in podaljša veljavnost. Pregled poteka po standardiziranem postopku z zunanjim pregledom, notranjim pregledom in tlačnim preizkusom. Ta postopek omogoča, v primerjavi z ultrazvočnim postopkom, boljši nadzor nad notranjostjo tlačne posode in hkrati pregled ventila.