domov :: Pregled tlačnih posod

Pregled tlačnih posod


Ponovni pregled in obnova premičnih CO2 tlačnih posod do volumna 1 liter poteka po evropskih predpisanih normah. S pregledom se preveri ustreznost tlačnih posod in podaljša veljavnost. Pregled poteka po standardiziranem postopku z zunanjim pregledom, notranjim pregledom in tlačnim preizkusom. Ta postopek omogoča, v primerjavi z ultrazvočnim postopkom, boljši nadzor nad notranjostjo tlačne posode in hkrati pregled ventila. Zaradi tega je v postopek vključeno notranje čiščenje in izpiranje. Pregled ventila vključuje čiščenje je in zamenjavo starega tesnila z novim. Vse pregledane tlačne posode se trajno označijo z datumom pregleda, znakom konformnosti in datumom naslednje kontrole.

Kakovost končnega produkta je ključnega pomena zato se kontrola kakovosti vrši na vsakem koraku proizvodnega procesa. V ta namen se je postopek ponovnega pregleda v celotnem obdobju pregledovanja tlačnih posod nadgrajeval in dopolnjeval.

Proizvodne kapacitete v podjetju S.H.Welz d.o.o. presegajo 300.000 kosov letno.


Galerija:


S.H.Welz
proizvodno podjetje d.o.o.

Mariborska cesta 56
SI-2352 Selnica ob Dravi

Kontakt:
Tel.: +386 (0)2 674-04-40
Fax.: +386 (0)2 674-04-41

Email: [email protected]


PREGLED TLAČNIH POSOD

Ponovni pregled in obnova premičnih CO2 tlačnih posod do volumna 1 liter poteka po evropskih predpisanih normah. S pregledom se preveri ustreznost tlačnih posod in podaljša veljavnost. Pregled poteka po standardiziranem postopku z zunanjim pregledom, notranjim pregledom in tlačnim preizkusom. Ta postopek omogoča, v primerjavi z ultrazvočnim postopkom, boljši nadzor nad notranjostjo tlačne posode in hkrati pregled ventila.